Onze vzw

WELKOM BIJ VZW LAPPA LAPPA. Via deze webshop verkopen wij handgemaakte hondensjaals en andere accessoires voornamelijk voor honden. Al kunnen ook andere (huis)dieren in aanmerking komen.

De opbrengsten van de webshop worden gebruikt voor het steunen van goede doelen en dierorganisaties.

OVER ONS

Na het overlijden van Chanel, Jack Russel, en Gina, Amerikaanse Staffordshire, heerste er een enorme drang om deze lieve meiden op een waardig manier te gedenken.

Gina

Toen Gina bij ons kwam wonen, had ze zoals elk hond van een asiel een rugzakje. Doch overlaadde Gina ons met loyaliteit, liefde, vertrouwen, …

Chanel

Chanel kochten we in een dierenwinkel als pup. Op een veel te vroege leeftijd was Chanel weggehaald bij haar mama. Ontredderd, verloren en angstig kwam deze meid bij ons.

Er ontstond een onuitgesproken belofte naar deze meisjes toe om in de mate van het mogelijke onschuldige zielen te ondersteunen. Idee├źn groeiden en evolueerden tot de vzw Lappa Lappa.

DE NAAM

Lucek, Mietek en Macho, drie dappere honden elk met hun eigen rugzakje uit een Pools asiel gaven de inspiratie voor de naam van de vzw. De naam is een afgeleide van het pools woord ‘lapa’ wat ‘pootje’ wil betekenen.

LOGO

Het logo is een directe verwijzing naar Gina en Chanel. Via hun poot afdrukken.

Macho

LUCEK

MATERIALEN

De vzw maakt enkel gebruik van kwalitatieve stoffen en zoveel mogelijk van stoffen die milieuvriendelijk geproduceerd zijn. (GOTS label of OEKO TEX) hierdoor zijn de stoffen wat duurder in aankoop.